Pretraživanje Nova Iskonstrukcija

O iskonstrukcijama

Sve više ljudi uživa i sudjeluje u DIY tj. Napravi sam pokretu, što se manifestira kroz izradu sve većeg broja skroz funkcionalnih (ne)potrepština, svakojakih kreativnih rješenja i totalno inovativnih pomagala. Neki ih stvaraju za sebe, neki ih poklanjaju, neki su svojim rukama stvorili pravi biznis. Ali jedno je svima zajedničko. Stvaraju zato da bi se izrazili. Napravili nešto svoje i korisno. Ponekad i beskorisno, ali ludo zabavno.

Iskonstrukcije su nastale iz rastuće potrebe za mjestom koje će okupljati takve kreativce. Mjestom gdje će se razmjenjivati ideje, savjeti i kritike. Mjestom na kojem oni koji vole stvarati mogu pokazati što znaju. I pogledati što drugi znaju. Bilo da se radi o izradi unikatne stolice, kućnog 3D printera ili šivanju vlastitog zmaja.

Mi jedva čekamo vidjeti što ćete sve napraviti. I kako ćete to napraviti. Jer mi, baš kao i vi, jednostavno volimo stvarati!

Vaš Iskon

Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.