Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Nagradni natječaj
Završio 30.11.2016.
Tema natječaja: Sjaj u tami
Rasvjeta doma ima funkcionalnu i dekorativnu ulogu, a nužna je za stvaranje ugođaja - bilo da se radi o jakim svjetlima koji potiču koncentraciju ili zagušenim za opuštanje. Imate nekoliko trikova kako osvijetliti dom uradi-sam projektima? Izrađujete lampe, dekorativne svijeće, svijećnjake i druge ukrase koji svijetle u mraku? Baratanje strujnim krugom za vas nije nikakav problem ili modelirate vosak za svijeće „kao od šale“? Kupili ste (ili još bolje izradili) dekorativne lampice i želite s drugima podijeliti kako ih postaviti da izgledaju savršeno? Bez obzira jeste li više tehnički ili umjetnički tip – novi natječaj na Iskonstrukcijama pokriva sva područja rasvjete vašeg doma! Bilo da ste hobist, majstor ili profić, vlasnik najkreativnije Iskonstrukcije ima priliku osvojiti Iskon Smarthome, inovativan sustav za upravljanje domom na daljinu, vrijedan 2.000,00 kuna. Pomoću Smarhomea možete uvijek pratiti što se događa u vašem domu – saznati kolika je temperatura i vlaga te miče li se što u stanu. Kamera omogućuje live stream iz stana ili pregledavanje starijih snimki. Pametnu utičnicu (za pametnjakoviće) možete ugasiti i upaliti putem aplikacije, a štedi i računa potrošnju električne energije. Sve to možete pratiti putem mobilne aplikacije! Drugo mjesto će biti nagrađeno LED radnom lampom iz robne kuće IKEA s mogućnošću bežičnog punjenja dva mobitela ili tableta. Iskonstruktor na trećem mjestu dobit će solarni punjač za mobitel, za nezgodne situacije kada je utičnica daleko. Sudeći prema našim nagradama – budućnost je sada! Iskonstrukcije s nestrpljenjem čekaju nove prijave! U razdoblju od 14.11. do 30.11. izradite i objavite DIY foto ili video uputu na temu „Sjaj u tami“. Jedan Iskonstruktor na natječaj može prijaviti maksimalno tri autorska rada. U izbor žirija ulaze svi radovi čiji su autori slijedili predložak za postavljanje Iskonstrukcije i objavili dobro opisane korake sve do finalnog rezultata. Već vam se upalila žaruljica nad glavom? Super – čekamo da prosvijetlite Iskonstrukcije! ;)
Dobitnici nagrada
Ovaj natječaj potaknuo me da napokon svom dečku izradim lampu inspiriranu njegovim najd...
Super Mario lampa
1. nagrada
Iskon Smarthome (vrijednost 2.000,00 kuna)
Uz inovativan sustav za upravljanje domom, uvijek možete pratiti što se događa u vašem domu. Sastoji se od pet različitih senzora kojima se upravlja mobilnom aplikacijom, gdje god se nalazili. Na aplikaciji provjerite saznati kolika je temperatura i vlaga te miče li se što u stanu. Kamera omogućuje live stream iz stana ili pregledavanje starijih snimki. Pametnu utičnicu (za pametnjakoviće) možete ugasiti i upaliti putem aplikacije, a štedi i prati potrošnju električne energije. http://smarthome.iskon.hr/
Reciklirana lampa napravljena od viška materijala koje svatko ima u kući.
Uradi sam reciklirana lampa na baterijsko napajanje
2. nagrada
Lampa s bežičnim punjenjem za gadgete (vrijednost 479,00 kuna)
Osim što donosi praktično radno svjetlo odlično za noćno čitanje, uz ovu lampu možete bežično puniti do dva mobitela ili tablet! Opremljena je LED žaruljom koja troši 85% manje energije i traje 20 puta dulje od standardnih žarulja. Lampa je funkcionalna i lako će se stilski uklopiti u svaki dom.
Podna lampa izrađena od borovih letvica, ukupnih dimenzija 120x20x20 cm. Isti se kocept...
Podna lampa
3. nagrada
Solarni punjač za gadgete (vrijednost 389,00 kuna)
Baterija na mobitelu curi, a nigdje nema utičnice? Nema razloga za paniku. ;) Treća najbolja Iskonstrukcija po odabiru žirija bit će nagrađena solarnim punjačem Xtorm kapaciteta 3000mAh koja lako i brzo puni mobitele ili tablete.
Prijavljene iskonstrukcije
Drveni svijećnjak obojati bijelom akrilnom bojom. Uzeti samo gornji sloj (s motivom) Bo...
Svijećnjak i kasica prasica
Ne želite kupljenu stolnu lampu? imate malo vremena viška? Na pravom ste mjestu, ova ...
Imaš ideju?
Podna lampa izrađena od borovih letvica, ukupnih dimenzija 120x20x20 cm. Isti se kocept...
Podna lampa
Rasvjeta dnevne sobe, balkona i noćnih ormarića
Neka bude svjetlo!
Ovaj natječaj potaknuo me da napokon svom dečku izradim lampu inspiriranu njegovim najd...
Super Mario lampa
Već si dugo tražim luster za blagovaonu i da ga uparim s drugim stvarima te kako ga nis...
Luster uz malu pomoć IKEe
Zašto trošiti novce na skupe drvene fenjere iz trgovina kad ih možete sami napraviti za...
Drveni Ukrasni Fenjeri
Božićne lampice mogu krasiti vaš dom tokom cijele godine .
DIY Cotton Ball Lights
Božićna čarolija umjetnosti ^^
The glow in flames
Malo materijala,malo dobre volje da napravite predivan i unikatni luster koji će krasit...
LuStEr oD šPaGe
Potrebna vam je staklena čaša, akrilni primer, toaletni papir, dekupaž ljepilo, akrilne...
Svijećnjak
Nema svjetla do svjetla svijeća, kažu mnogi stariji ljudi.. E pa ja se slažem. :) Uz sv...
Kad priroda zasja..
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.