Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Moj profil
Gabygrav
Korisničko ime: gabygrav
O meni:
Gabygrav je mala zagrebačka tvrtka specijalizirana za graviranje. Graviramo sve materijale, bilo kojeg oblika, velike ili male dimenzije, sve moguće i nemoguće. Svoje proizvode možemo prilagoditi klijentima s obzirom na njihove potrebe i želje. Potkovani iskustvom grafičkog dizajna, posebnu pažnju predajemo detaljima i izuzetno pazimo na završni izgled. Ručno graviramo, pjeskarimo i oslikavamo, bavimo se i pirografijom (ručno paljenje drva užarenom niti), “ušminkavamo” staklenu ambalažu, izrađujemo staklene nagrade, izrađujemo suvenire, magnete, privjeske, plastificirane posjetnice, personalizirane jednostrane kalendare i male džepne kalendare, apliciramo logotip ili bilo koji znak na sve površine, nudimo usluge grafičkog dizajna i grafičke pripreme, razne restauracije i još mnogo toga. Pozivamo vas na našu FB stranicu da se uvjerite u našu kvalitetu. Hvala i pozdrav svima! ;)
Objavljene iskonstrukcije
Kada se preuređuje stan nikada se nema dovoljno novaca da sve bude kako smo zamislili. ...
Bojanje zida - imitacija kamena
Imala sam sreću i pronašla lijepe stare tačke. Baš ono old school :) i odmah vizija - t...
nove/stare tačke
Inspirira me
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.