Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Okviri za puzzle
... ... ... 
Korak po korak
0
3457
Okviri za puzzle
Okviri za puzzle od letvica
Super jednostavni okviri za puzzle koje klinci više ne žele ''ponovo'' slagati, a da ne stoje u kutijama i skupljaju prašinu po ormarima.
Potrebne su letvice bilo kojeg drva dimenzija 2x3cm, duljina ovosi o dimenzijama puzzle slike. Letvice se el. bruslicom prebruse, a rubovi zatupe brusnim papirom ili turpijom. Spoj okvira je napravljen po principu preklapanja gdje se utori za preklapanje na svakom kraju letvice izrade ručnom pilo i dlijetom za drvo. Spojevi se zalijepe i učvrste stegama. Okviri se lakiraju ili boje po izboru.
Složena puzzle slika se preokrene na ''lice'' te se na stražnju stranu namaže ljepilo i poklopi šperpločom 3mm istih dimenzija kao i slika. Ostavi se tako pod opterećenjem oko sta vremena (možete naslagati knjige kao uteg) da se osuši.
Na kraju se slika sitnim čavlićima pričvrsti za okvir, a na šperploču se zabije mali trokutić ili neki drugi mehanizam za vješanje na zid.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.