Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Uradi-sam "Božićno drvce" za kuniće
... ... ... 
Korak po korak
0
2498
Uradi-sam "Božićno drvce" za kuniće
Uradi-sam Božićna igračka za kuniće - od prirodnih materijala.
Materijali: - deblje grane - čičak traka ili deblja špaga - prazne role od toalet papira ili papirnatih ručnika - škare ili nož Posložite grane u obliku drvca te ih povežite zajedno pomoću trake na čičak ili deblje špage. Izrežite rupe na dvije suprotne strane toalet papira. Postavite po jednu rolu na kraj svake grane, sa svake grane. Provucite granu kroz rupe u roli. Ponovite to za svaku granu, dok na svakoj strani nemate po jednu rolu. (ukoliko vam rola skliže dolje s grane, učvrstite je pomoću špage.) Postavite "drvce" uz neko mjesto gdje ga možete fiksirati, ako radite drvce za unutar kuće ili stana, najbolje bi bilo uz zid, možete ga jednostavno objesiti na nekoliko većih čavlića i po potrebi još dodatno učvrstiti sa štipaljkama. U mom slučaju, fiksirala sam drvce na ogradu od nastambi za kuniće pomoću štipaljki. Nemojte postaviti "drvce" previsoko, tako da kunići mogu doseći i najvišu granu, odnosno vrh "drvca" Kada ste sve postavili i fiksirali, napunite role s njihovim omiljenim poslasticama, svježim povrćem ili svježim sijenom. Ovo drvce osim dekorativne ima i praktičnu funkciju, a to je da će se kunići imati s čime igrati i istraživati, te će ih zabavljati sve dok ne pojedu sav sadržaj iz rola. Ovo drvce može poslužiti kao igračka tijekom cijele godine. Pogledajte video za detaljnije upute kako ga napraviti, te se uvjerite kako kunići uživaju u ovakvoj igrački!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.