Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
DIY "Božično drvce" za mace
... ... ... 
Korak po korak
0
2109
DIY "Božično drvce" za mace
Uradi-sam kartonsko "Božično drvce" - za mace! S obzirom da mi mace svake godine ruše Božično drvce, ove godine umjesto tradicionalnog drva imamo mačju penjalicu.
Materijali: - drvce od prošle godine, sa skinutim iglicama - prazne kartonske kutije - stara grebalica sa odrezanim vrhom - selotejp, škare, karton u boji, mačje igračke za dekoraciju Trup drvca sam umetnula u staru grebalicu i učvrstila. Unutar kartonskih kutija sam napravila rupe na paralelnim stranama, kroz koje će ići drvce. Složila sam kutiju na kutiju i sve ih zajedno čvrsto povezala sa selotejpom. Za stabilnost cijelog "drvca", odnosno penjalice, bilo bi dobro staviti nešto čvrsto uz donji "zid" kutije - u mom slučaju, stavila sam dva utega od 2 kg. Ako je potrebno, učvrstite dodatno penjalicu za zid. Na kraju sam uredila cijelu konstrukciju sa zelenim kartonom i dodala nekoliko mačjih igračaka - špagice, loptice i češeri, da se imaju s čime zabavljati. S obzirom da mace obožavaju kutije, penjalice i grebalice, ovo je idealan Božični kutak za njih. Jednostavno za napraviti i napokon više nemam muka sa rušenjem pravih borova. Korak po korak postupak može se vidjeti u videu.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.