Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Fotografija od šperploče
... ... ... 
Korak po korak
0
777
Fotografija od šperploče
Fotografija izrezana u šperploči
Alat potreban za izradu ovakve slike je rezbarska, ručna ili finija ubodna pila, tanka šperploča 4-5mm, podloga od kartona obojenog u crno ili crni lesonit (pozadina ormara). Okvir po želji - sam svoj majstor ili kupljen.
Prvo je potrebno fotografiju, pomoću posebnog kompjutorskog programa, kojeg je moguće skinuti s interneta, obraditi i prebaciti u crno-bijeli format. Nakon toga crne dijelove treba u programu ''spojiti'' kako kod piljenja ne bi bilo dijelova lica koji se nemaju za što držati pa ispadnu.
Isprintana uređena fotografija se zalijepi na odabranu šperploču i po toj šabloni reže. Ono što ostane zalijepi se na tamnu podlogu i stavi u okvir sa staklom. Uglavnom, odličan poklon za svoje najmilije ili prijatelje u bilo kojoj prilici.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.