Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Preuređenje foto albuma
... ... ... 
Korak po korak
0
3339
Preuređenje foto albuma
Preuređenje starog foto albuma ili novog, ako vam se ne sviđa trenutni izgled. :)
foto album koji želite obnoviti drvofix ljepilo kist (kojim ćete nanijeti ljepilo po koricama albuma) komad tkanine ili ukrasnog papira škare
Izmjerite korice albuma i na svaku mjeru dodajte 5 do 10 cm za preklop, izrežite materijal po mjerama i zalijepite prvu koricu drvofixom razmućenim s malo vode, zatim zalijepite sredinu i na kraju zadnju koricu. Srednji dio tkanine (onaj koji viri za preklop) zarežite na 2 mjesta tako da taj dio možete zalijepiti i ugurati unutra. Zatim na unutrašnju stranu korica nanesite malo ljepila i zalijepite preklop, a središnji dio zalijepite zadnji.
Prvu i zadnju stranicu u albumu zalijepite na prednju i stražnju koricu tako da se ne vidi zalijepljeni preklop. Ako stranice nisu dovoljno debele, izrežite komad debljeg papira i zalijepite. Ako želite, možete dodati džep za neke nesvrstane fotografije.
Obnovljeni album možete još dodatno ukrasiti kako želite, ja sam svoj ostavila ovako. :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.