Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
TV ormarić
... ... ... 
Korak po korak
0
803
TV ormarić
Rustikalni TV ormarić od jelovih daski
Ovaj rustikalni TV ormarić jednostavnih linij ai dizajna napravljen je od jelovih daski 20mm (građevni materijal) koje se blanjom ili električnom brusilicom obrade te stolnim cirkularom izrežu na željene dimenzije.
Gornja ladica je na jeftinoj vodilici za ladice koja se može bilo gdje kupiti. Ručkice su metalne,neutralne boje što jednostavnije radi rustikalnog dizajna. Jelovina je premazana lazurom za drvo boja orah te polakirana u 3 sloja mat lakom za čamce. Donja vrata su izvedena s po dva fi 35mm panta i policom u sredini. Ormarić se izvrsno uklapa u rustikalni stil uređenja prostorije.
Na poleđini od šperploče se po potrebi mogu krunskom pilom izraditi rupe za kablove elektroničkih uređaja koji se spajaju na TV iznad.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.