Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Uradi sam reciklirana lampa na baterijsko napajanje
... ... ... 
Korak po korak
0
2765
Uradi sam reciklirana lampa na baterijsko napajanje
Reciklirana lampa napravljena od viška materijala koje svatko ima u kući.
(Korak po korak postupak pogledajte u videu, zajedno s objašnjenjima.) Prvi korak je skupiti sve potrebne materijale, u ovom slučaju to su; staklenka, žarulja, baterije (moraju biti iste voltaže kao i žarulja), prekidač, žice, mala kutija za napajanje, odvijač, ljepilo, izolir traka, nož i daska za rezanje te kreativan "alat" za dekoraciju (na kraju). Izbušite rupu na poklopcu od staklenke tako da bude istog promjera kao i žarulja. Istu rupu izbušite i na gornjoj strani kutije za napajanje i složite poklopac na gornji dio kutije. Možete ga učvrstiti na kutiju i pomoću ljepila. Nakon toga, složite prekidač da bude u funkciji, pospajajte žice i zatvorite ga. Napravite još dvije rupe na kutiji za napajanje kroz koje će prolaziti žice od baterija do prekidača. Kada provučete žice kroz rupe, namjestite baterije i spojite žice na baterije. Sve dobro učvrstite i napajanje je spremno, sada ga treba dovesti i do žarulje. Ostale dvije žice spojite na žarulju i provjerite radi li. Ako sve radi (a trebalo bi :)), zatvorite kutiju od napajanja, te stavite staklenku nazad i poklopac i lampa je gotova.
Uključite maštu i dekorirajte vašu novu recikliranu DIY lampu! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.