Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Ormar za cipele
... ... ... 
Korak po korak
0
857
Ormar za cipele
Ormar za cipele s vratima od brodskog poda
Kutija ormara je od iverala debljine 18mm recikliranog tj. ponovo upotrebljenog i prekrojenog od starijeg garderobnog ormara. Unutrašnjost je jednostavna s mnogo polica za cipele. Gornji pretinci su s podiznim pneumatskim podizačima za vrata - također veliki prostor za cipele ili ostale stvari.
Vrata su napravljena od jelovih letvica i tzv. brodskog poda (gotovi profili kojise kupe u trgovini građevnog materijala). Spojevi okvira vrata se naprave po principu preklapanja radi bolje čvrstoće i spoje ljepilom koje se mora sušiti u stegama. Treba paziti na pravi kut spoja (većim metalnim kutnikom).
U gotovi okvir se slažu po principu utor -pero letvice brodskog poda - uzorak riblja kost ili varijanta okomito ili vodoravno te učvršćuju čavlićima. Svrdlom za pantove fi 35mm se naprave rupe za pantove i na kraju montaža ručkica. Završni premaz je sjajni lak za čamce u tri sloja.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.