Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Božićni vijenac za vrata od žićane vješalice
... ... ... 
Korak po korak
0
1079
Božićni vijenac za vrata od žićane vješalice
Još jedan "dosta jednostavan" način kako izraditi vijenac za vrata koristeći žićanu vješalicu, kuglice i malo zelenila. Iako je kao ideja izgledalo jednostavno ispalo je da to baš i nije tako. Naime već sam početak radova je krenuo krivo, nisam u stanu uspjela pronaći klješta kojima bi oblikovala vješalicu u savršen krug pa sam ju vijala rukama i evo rezultata. :) Ali da vam to nisam priznala, dok sam dodala zelenilo, nedostatak savršenog kruga, se nije ni primjetio! Tako da se ne zamarajte time ako ne možete postići pravilan krug! A onda kad sam dodala kuglice, auuu odu one svaka svojim putem al i to tako treba biti!! J Kuglice se navode na vješalicu te na kraju dodate zelenilo i mašnu po izboru ovisno o boji kuglica ili u mom slučaju o tome što sam imala pri ruci. I eto jedan dosta efektan, za moj ukus malo prebogat vjenac za vrata je tu! Pokušajte ako vam se sviđa! Lijep pozdrav, Ina!
Vješalicu savijete u krug, te na njega navodite kuglice, na vrh vijenca dodate malo zelenila i ostale dekoracije po želji!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.