Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Oslikavanje stare komode
... ... ... 
Korak po korak
0
1364
Oslikavanje stare komode
Imate staru komodu koja je izgubila boju i ne znate što bi s njom. Imam ideju za Vas. Uz malo mašte, malo boja i puno dobre volje Vaša komoda može izgledati jedinstveno i novo kao i moja (Ispričavam se što nemam slike prije, ponesena idejom zaboravila sam slikati komodu u starom ruhu)
Pripremite sve potrebne "sastojke" za vašu jedinstvenu komodu i osmislite dizajn iz Vaše mašte.
Prvo je potrebno očistiti komodu i ako je prekrivena nekim lakom pomoću brusnog papira skinuti lak. Bitno je da su sve površine bez laka i ravne.
Nakon što je komoda čista potrebno je nanjeti prajmer kako bi se akrilne boje što bolje upile i zadržale na našoj komodi.
Konačno dolazi najzabavniji dio cijele priče. Sada se možete poigrati bojama i oslikati komodu kako ste unaprijed zamislili. Na primjer ja sam se kao što možete vidjeti na slikama odlučila na trodimenzionalni prikaz jezera sa slapovima i okolinom.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.