Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Multi ladica
... ... ... 
Korak po korak
0
1087
Multi ladica
Multi ladica je jednostavno DIY rješenje kako od stare ladice dobiti prijenosni stolić za dan ili noć, za dnevni boravak ili spavaću sobu...
Svi imamo neki stari stol pa tako i neku staru ladicu. Ladica će dobiti novu ulogu. Očistite ju, maknite vodilice.
Obojite ladicu. Ja obično koristim lak na bazi otapala. Otporan je na vremenske prilike, dovoljno je dvaput premazati i imate ga u varijantama svilenkastoj mat ili visokog sjaja. Pokriva vrlo dobro i blagog je mirisa. Vrijeme sušenja između prve i druge faze bojanja neka bude otprilike dva sata.
Kako bi ladica bila multifunkcionalna pa ju mogli koristiti ne samo u dnevnoj sobi za dnevno ispijanje omiljenog pića već i kao noćni ormarić pokraj kreveta za knjigu i poneku sitnicu, ugradite maleno rasvjetno tijelo. Imate komplet kupiti u hoby art trgovinama i već spojeno samo trebate učvrstiti u unutrašnjost ladice.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.