Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Brza klupica za sporo uzivanje
... ... ... 
Korak po korak
0
1064
Brza klupica za sporo uzivanje
Imaš veliki prozor ili drugo mjesto u stanu u kojem želiš uživati u kavi, čaju, dobroj knjizi ili druženju sa dragom osobom? Onda je ova klupa idealna za tebe! Brzo je sklopiva i jeftina, a užitak je neprocjenjiv!
Jeftino ih nabaviš u trgovačkom centru s materijalima za gradnju (npr. Bauhaus) ili jednostavno na gradilištu kao ostatak.
Letve neka budu širine udubina na blokovima, a duljine proizvoljno koliko želiš da blokovi budu razdvojeni. Ja sam koristio letve borovine duljine 120cm. Malo ih pobrusi i ako želiš da budu sjajne polakiraj.
Ovo je vrlo jednostavno! Letve samo namjesti u same udubine blokova...
I to je to! Stavi si po potrebi jastuk, poslužavnik za kavu, čaj, časopise i uživaj solo ili u dobrom društvu. Izbor je tvoj! P.S. u donjoj udubini cementnog bloka uvijek ima mjesta za časopise i knjige koje ti mogu biti nadohvat ruke.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.