Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Dječje carstvo
... ... ... 
Korak po korak
0
1936
Dječje carstvo
Nedavno je naš „veliki mališan“ odlučio da je sada već veliki i da više neće spavati u "malome krevetu" pa mi je kao naručeno i melem za dušu stiglo preuređenje dječje sobe. Kao veliki zaljubljenik u prirodu sa "trbuhom do zuba" sam u prvom naletu uređenja na jednom zidu nacrtala šumu na čijim se granama danas nalaze oblaci. No, iz naših oblaka padaju srca <3
Za šator nam je bilo potrebno: - škare - komad špage - metar - pila - drvene letvice za konstrukciju - tkanina - šivaća mašina Za zidove: - boja - izolir traka
Zajedničkim snagama smo odradili „projekt šator“ i dobili smo novo najdraže mjesto za igru, odnosno čitanje priča, a ponekad i popodnevni spavanac :) A i drugi zid je dobio novo ruho. No, ovaj put sam u nedostatku vremena za oslikavanje zidova pribjegla jednostavnijoj metodi. Umjesto boje i kistova, jednostavnim rezanjem izolir trake sam lijepila "iksiće" na jednakim razmacima i tako dobila pravi "skandinavski štih". Što je najbolje, kada nam dosade samo ih odlijepimo! Na taj način smo već ispunjavali želje mališanu i imali kuće i čitave gradove po zidu.
Komentari
eda
21.10.2016.
Oblačić mi je odličan... sve pohvale i za šator
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.