Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Bračni i dječji krevet
... ... ... 
Korak po korak
0
1649
Bračni i dječji krevet
Bračni krevet od lamelirane bukove ploče
Za izradu je potrebna ubodn apila, električna brusilica, bušilica i glodalica. U drvnim centrima se kupi lamelirana ploča od bukve koja se da ispiliti na unaprijed zadane mjere kreveta ovosno o željenoj širini kreveta. Ostali rezovi se obavljaju stolnim cirkularom.Podnica se može napraviti od letvica ili kupiti gotova. Bračni krevet je širine 180 cm, a dječji krevet 120cm, duljina 210cm. Kreveti se mogu napraviti s ladicama ili bez. Unutrašnjost ladica je napravljena od iverala naručenog i izrezanog po njeri u drvnom centru. Radi lakšeg izvlačenja na donju stranu se montiraju kotačići. Završni sloj je lak na bazi vode , 3-4 premaza. Površine se između svakog premaza moraju prebrusiti finim brusnim papirom granulacije 320 prema više.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.