Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kuća za lutke
... ... ... 
Korak po korak
0
2140
Kuća za lutke
Kućica za lutke napravljena jednoj djevojčici za rođendan. Svi predmeti (osim psa) izrađeni su ručno od različitog dostupnog prirodnog i otpadnog materijala. Rasvjeta je spojena u mali strujni krug i svijetli u mraku, kao i kamin.
Izrezivanje ploha, vrata i prozora iz MDF ploče, sastavljanje u cjelinu ljepljenjem i pričvršćivanje čavlićima
Bojanje temeljnom i završnom sjajnom bojom
Predmeti su izrađeni od različitih materijala, većinom pronađenih u kući i garaži te sitnih detalja kupljenih u Pevecu (ručkice ormarića-male matice, slavine- vijci, metalni tanjurići, metalno postolje za stol u kuhinji...). Zavjese i neki tepisi su heklani, luster u kuhinji napravljen od žice i perlica, kamin od kutije parfema i kamenčića, wc školjka je kaširani čep gela za tuširanje, biljke od mahovine, ''parket'' i ''pločice'' printane i plastificirane, okvir ogledala od žice, trosjed od stare kožne torbe, itd... Izrada je trajala 3 mjeseca.
Komentari
21.10.2016.
Jedinstven poklon. Svaka čast! Nadam se da i ta djevojčica cijeni uloženi trud...
20.10.2016.
Predobro, preslatno!!! Svaka čast na trudu i volji! Bravo!!
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.