Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Gas do das...OSB ploče!
... ... ... 
Korak po korak
0
1412
Gas do das...OSB ploče!
Staza za utrke na 2 kata istovremeno može služiti i kao mjesto na kojem će biti spremljeni autići dok čekaju da dođu na red za igru :)
OSB ploču ispiliti prema željenim dimenzijama. Sve čvrsto ušarafiti, ugraditi "police" i staze za spust, s tim da je gornja staza fiksna, a ispod donje je stavljena šarka i zasun tako da se može podići i fiksirati kako ne bi visjela prilikom eventualnog premještanja. Na prijelaze s "police" na stazu sam stavljala silikon kako bi autići mogli glatko prolaziti. Obojati u željenu boju, ja sam koristila crni mat auto lak, odlično se primao i brzo sušio. Crte na cesti i parkirna mjesta sam označila bijelom akrilnom bojom, ali prije toga sam kredom napravila skicu. Kupila sam neki dječji set koji je sadržavao prometne znakove, benzinsku, borove i reflektore pa sam njih vrućim lijepilom fiksirala na ploču. To nije dobra ideja jer se vrlo brzo odlijepi, pa je pametnije ušarafiti ih. :) Naša je garaža bila malo preduboka pa je u prizemlju bio mrak ali to se da lako riješiti LED trakom ili malo užim policama. :D I to je to... Relativno brzo, jako jeftino, a klinci su oduševljeni! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.