Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Breza na sto načina
... ... ... 
Korak po korak
0
1454
Breza na sto načina
Od uvijek želim imati unikatate....posebno me veseli nešto zanimljivo sa čarolijom udobnosti doma. Tako je došlo do ovog i drugih zanimljivih komada. Upoznajte moju brezu!
Ok, ja sam svoju brezu prethodno sušila godinu ako ne i duže jer smo ju u vrtu posjekli, al pretpostavljam da se može nabaviti i već posušena, ravno sam pilila dno, iako je potrebno nakon konstrukcije poravnati dno radi stabilnosti. Koristila sam Aku bušilica sa zavijač nastavkom i crne vijke malo dođe cca 10 cm jer sa njima spajam dva drveta. Po vlastitom izboru sam naslanjala grane, ovisi što sam htjela postići, vješalica ili lampu ( za lampu sam stavila poprečno jednu ganu).
Kad je instalacija poprimila željeni oblik, dobro sam ju isčetkala jer je breza imala lišajeva po sebi, koji joj daju posebnu čar, nisam joj dodavala nikakvo sredstvo u spreju kao oblik zaštite, htjela sam čistu izvornost. Tako je nastala vješalica. Za lampu je trebali još malo truda, madih grana breze koje sam plela u gnijezdo, da bi se držale zajedno, povezivala sam koncem omatanjem (što sličniji bojom konca pošto flaksa nisam imala). Bitno je da je konac čvrst jer nije jednostavno ukrotiti te grane kojima sam ostavljala nek ponegdje male češere. U gnijezdo je inače trebala bit smještena led žarulja u obliku kuge, al će još pričekati, je mi se sviđaju i alternativna rješenja sa božićnim lampicama i svijećom ( obavezno stavit neki položaj ili tanjurić). Uživajte, jer ja jesam 😊
Kako prigoda traži i breza se prilagodi...obično mjesto ustupi boru za božićne blagdane, al i dobije svoju nadoknadu za uskršnje dane...vesela i zaigrana, možete s njom što vas volja. Stoga, uživajte! p s. S vremena na vrijeme ju istuširam ispred kuće da se riješim naslage prašine. 😉
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.