Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kuhinja Mia
... ... ... 
Korak po korak
0
1406
Kuhinja Mia
Niskobudžetna reciklirana dječja kuhinja:)
Starom noćnom ormariću skinuti vrata i otpiliti stražnji dio koji će služiti kao gornji dio kuhinje (police) tako da širinu birajte prema željenoj širini polica (mi smo uzeli otprilike petinu ormarića). Nakon što smo ispiljeni dio čvrsto pričvrstili na ormarić, potrebno je ispiliti OSB ploču po dimenzijama stražnje strane (gornji+donji dio) i pričvrstiti šarafima, budući da donjem dijelu nedostaje stražnja strana. Ispiliti rupu za sudoper (mjeriti prema zdjeli koja će imati ulogu sudopera) te obojati željenom bojom.
Nakon što smo postavili vrata, crnom bojom obojiti dio gdje će biti "pećnica". Istom bojom bojimo i okrugle podloške za čaše koji će služiti kao indukcijska ploča. Plastičnu cijev i ručkice obojiti srebrnom bojom i zalijepiti iznad sudopera (slavina). U pećnicu staviti rešetku (od starog frižidera ili nešto slično) i zalijepiti LED lampu na baterije. Šareni kolačići su opcionalni, ali dobrodošli. :)
Dodajte detalje koji život čine, uključite maštu i dobar tek! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.