Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Ormar s dušom
... ... ... 
Korak po korak
0
1325
Ormar s dušom
Nakon dugo godina provedenih u podstanarstvu konačno smo kupili kuću, novaca za novi namještaj nemamo, pa smo odlučili iskoristiti vlastitu kreativnost i trud da si stvorimo ugodan i lijep životni prostor. Ormara nikad dosta, oba ormara sa fotke dobili smo na poklon, a selili smo se sa njima tri puta. Radi se o kvalitetnim, izdržljivim i velikim ormarima, ali nisu isti i ružne su boje.
Za uređenje ovog ormara koristila sam foliju sa sivim vintage uzorkom, sivu foliju, nove ručkice u srebrnoj (mat) boji, te sam montirala magnete za zatvaranje.
Da bi mogla zalijepiti foliju na ormar i staviti nove ručkice, maknula sam prvo ukrasne letvica sa površine i postojeće ručkice i brave. U rupe stavila sam drvo i pobrusila da se izravna. Nakon toga sam nalijepila foliju i montirala nove ručkice i magnete.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.