Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
DIY baby mobile
... ... ... 
Korak po korak
0
1000
DIY baby mobile
Nakon dugotrajnih radova po stanu, radnici su napokon izbačeni naglavačke i uređenje dječje sobe je napokon moglo početi. S obzirom da mi je oduvijek bilo draže sama izrađivati razno-razne stvari, kupovina dječjeg "mobila" nije dolazila u obzir. Radovi gotovi, a u stanu gomila ostataka. Što od struje, što od svega po malo i ideja je rođena. :D
- žica ili neki drugi materijal od čega je moguće napraviti nosivu konstrukciju - hamer u boji - duct tape - konac/vuna/konop/tkanina - dobra volja :)
Ono što je nekome komad žice, meni je konstrukcija. Složeno u krug, malo duct tape-a ili nečeg što vam je pri ruci i nosač je gotov. Malo vune na strateška mjesta i slaganje "mobila" je moglo započeti. Muž mi kaže da sam "hrčak" i da sve čuvam, ali prastari djelovi razbijenog abaka napokon su dobili novu svrhu.
Slijedeći korak je bilo osmisliti što će to mališanu letjeti nad glavom i zabavljati ga dok presvlačenje traje. Kratko "kopanje" po kutiji s ostatcima maketa s faksa (pssst, da i to sam čuvala) i nije trebalo dugo da se malo po malo stvore slonovi. U nedostatku šestara, čaša ili bilo što okruglo će pomoći u crtanju krugova.
Izrezati drugi komad hamera u obliku srca, napraviti prorez na slonu po sredini, provući i dobijete uši.
I sad je samo potrebno napraviti ostatak krda i povezati ih na konstrukciju. Ja sam uživala radeći mobil, a mališan još i više u letećim slonićima :)
Komentari
eda
21.10.2016.
Veselo i razigrano, preslatko!
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.