Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kupaonska komoda
... ... ... 
Korak po korak
0
1967
Kupaonska komoda
Želja mi je bila u kupaonici imati komodu s dva umivaonika kao iz filmova, a kako su dupli umivaonici skupi u dućanima, obnovila sam staru komodu i dodala joj novu funkciju.
Bilo je potrebno ukloniti gornju drvenu plohu kako bi se na kraju stavila nova radna ploča otporna na vlagu. Uklonjene su i prve ladice od kojih su ostale samo prednje stranice zaljepljene drvofixom iza kojih se skrivaju umivaonici. Na ploči sam izrezala otvore za ugradbene umivaonike koji su na kraju cijelog postupka po rubu učvršćeni silikonom. Da bi stara komoda mogla podnijeti toliku težinu, dodane su dodatne nogice.
Sljedeći veći korak bilo je farbanje komode. Postojala su oštećenja i ogrebotine te udubljenja od starih ručkica i plastičih ukrasa/čepića tako da sam prvo to pokitala. Zatim je slijedilo brušenje laka i brisanje, tek onda bojanje valjkom i kistima, prvo jedan sloj temeljne zatim dva sloja boje. Nakon sušenja, umjesto starih drvenih, dodane su nove metalne ručkice. I to je bilo to, dok je sve sjelo na mjesto i fiksiralo se (radna ploča na komodu i na nju umivaonici), kupaonica je dobila svoju čar! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.