Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Višenamjenska polica
... ... ... 
Korak po korak
0
1263
Višenamjenska polica
Police svugdje plijene pažnju pa tako i ova posebna polica koju je izradio moj suprug od starih vodovodnih cjevi koje smo uklonili prilikom renoviranja naše kuće. Cjevi su dobile novu zadaću, a to je da služe kao postolje za daske na koje odlažemo svakakve stvarčice i butelje.
Potrebno je bilo spojiti sa koljenima cjevi određenih dimenzija u već željenu konstrukciju. Sve skupa trebalo je izmjeriti i dimenzije prenjeti na zid i izbušiti rupe u zidu. Potom velikim tiplama i šarafima sve skupa prišarafit na zid. Pošto je konstrukcija teška dobro dođe i pomoć.. ;)
Drvene daske određenih dimenzija malo ošmirglati da ne budu hrapave te ih staviti na metalne nosače cjevi. Po želji se mogu i ofarbati, ali naše su prirodne boje.
U izradu police i sve potrebne korake uneseno je puno ljubavi, minimalno novca i ponešto vještine u radu sa potrebnim alatima. Prijatelji kada dođu samo si lijepo sa police uzmu butelju i druženje počinje ;)
Komentari
12.10.2016.
Oduševljeni smo 😍
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.