Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Konzola
... ... ... 
Korak po korak
0
933
Konzola
Kamo odložiti stvari kada se uđe u hodnik?! Konzola bi bila dobro rješenje, ne kao klasična polica, ne kao stolić, nego kombinacija oboje!? Nakon duže potrage pronašla sam okrugli stolić odgovarajućeg promjera, visine i izgleda. Sa mnogo motivacije prihvatila sam se posla.
Okrugli stol samo samo rastavili, jer je imao sistem za razvlačenje. Polovicu stola i dvije nogice sam obrisala od prašine, prebrusila granulacijom 80 i obojala temeljnom bojom u dva sloja. Teže dostupna mjesta bojam kistom , a boju razmazujem spužvatim valjkom. Nakon temeljne boje sam obojala sa bijelomlak bojom, Swingcolor, ima u Bauhausu, također u dva sloja, spužvastim valjkom. Nakon sušenja dodala sam ručkicu, "lažna ladica", učvstili smo nogice i L nosačima cijelu konzolu uza zid. Dodala sam detalje, koje mijenjam s vremena na vrijeme.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.