Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kućica na drvetu
... ... ... 
Korak po korak
0
1309
Kućica na drvetu
Jednoga dana rušili smo staru brezu jer je postojala opasnost da se sruši. Nakon što smo ju prerezali ugledali smo nešto neobično. U središtu debla nalazilo se pravo, pravcato srce. Kao da nas je breza molila da ju ne bacimo u peć ,već od nje nešto učinimo. Odlučili smo od nje napraviti kućicu na drvetu. Vrijedne ruke našeg dede i naše bake, uz pomoć svojih unuka, punih mjesec dana radili su na ostvarenju dječjeg sna. Danas klinci tamo provode svaki slobodan trenutak, a breza i dalje ˝živi˝svoj sretni život. Što je najvažnije, iz panja stare breze rastu nove grančice koja će nam uskoro praviti hlad u kućici i svojom krošnjom šaputati najljepše bajke.
Četiri stupca ukopana su u zemlju. Na njih su poprečno pribite štafle za koje će se pribijati breza od koje će se dobiti zidovi.Na pod kućice postavljene su daske koje imaju oslonac i na staroj, odrezanoj brezi. Zbog toga ovu kućicu i zovemo kućica na drvetu( stara breza tjera nove grančice, koje će uskoro narasti ispod cijele kućice). Konstrukcija za krov također je napravljena od štafli na koje je kasnije stavljen lim. Kućici još nedostaju detalji kako bi poprimila svoj konačni izgled.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.