Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Programiramo našu verziju igrice Agar.io! (Lekcija 4)
... ... ... 
Korak po korak
0
2680
Programiramo našu verziju igrice Agar.io! (Lekcija 4)
Vrijeme je da malo zakompliciramo stvar ;) Naša verzija popularne igrice Agar.io postaje još zanimljivija! Prisjetite se 3. lekcije kako biste bili potpuno spremni podići igru na višu razinu. Osnovna pravila slična su kao i u prethodnoj lekciji – na sceni su dvije loptice te upravljamo jednom od njih. Kontroliramo veću lopticu dok manja želi pobjeći od nas. No, kako bi nam igra bila još zanimljivija i što sličnija Agar.io-u, moramo naučiti kako postaviti pravila da veća loptica može „pojesti“ manju i tako narasti. Dodatno, Marko će pokazati kako se može postaviti i treća loptica koja će našu smatrati plijenom i željeti ju pojesti! ☺ Mogućnosti su beskrajne, a igricu možemo programirati kako god nam odgovara – da lakše ili teže pobijedimo ;) Želite li završiti tečaj i primiti diplomu s poklonima, obavezno pošaljite e-mail s imenom i prezimenom roditelja, imenom i prezimenom djeteta, adresom stanovanja i dobi djeteta na programerko@iskon.hr. Prisjetite se prethodnih lekcija: Lekcija 1 : http://www.iskonstrukcije.hr/iskonstrukcija/644 Lekcija 2: http://www.iskonstrukcije.hr/iskonstrukcija/662 Lekcija 3: http://www.iskonstrukcije.hr/iskonstrukcija/666 POVEZNICE: SCRATCH, PROGRAM ZA RAD: https://scratch.mit.edu/ MARKOV KANAL NA YOUTUBE-U: https://www.youtube.com/user/KingsOfFailsShow UDRUGA PROGRAMERKO: http://www.programerko.com/ ISKON INTERNET: https://www.iskon.hr/
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.