Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Bullet Headphones
... ... ... 
Korak po korak
0
2399
Bullet Headphones
Zbog ovih slušalica ponovno ćete se zaljubiti u glazbu...
- Čahure 9mm - In-ear slušalice - Lemilica - Svrdlo za željezo 2mm i bušilica - Kliješta za žicu - Super ljepilo - Odvijač
Svake slušalice otvaraju se drugačije, no moje su bile dosta jednostavne pa je samo bilo dovoljno škarama rezati srebrni prsten. To je bilo dovoljno kako bi se odvojile na pola. Pažljivo odrežite žice od samih slušalica te ih izvadite iz plastičnog kućišta, no prije toga slikajte spojeve žica i slušalica kako bi vam ih kasnije bilo lakše zalemiti.
Najteži je korak pravilno izbušiti čahure bez da svrdlo pobjegne sa mjesta gdje želimo probušiti rupu. Tom problemu doskočio sam tako što sam na mjesto na kojem želim probušiti rupu lagano naslonio odvijač i par puta lupio čekićem kako bi ostalo malo udubljenje u koje treba ulegnuti svrdlo. S ozbirom na to da nisam imao s čim držati čahure čvrsto stisnute, iskoristio sam stari držač za ljepljivu traku na koji sam stavio čahure i nekoliko slojeva trake. Bušite vrlo sporo s konstantnim pritiskom prema čahuri.
Kroz gotove čahure potrebno je provući žice od slušalica. Probajte 1-1,5 cm nakon početka kabla napraviti male čvorove koji će spriječiti izvlačenje žica iz čahura nakon što sve zalijepimo
Žice koje smo odrezali sa slušalica potrebno je ponovno zalemiti. Prema slici koju ste slikali u koraku 1. ponovno zalemite žice i slušalice.
Rub čahure i donji dio slušalica tanko namažite super-ljepilom te ih klještima namjestite kako bi sjeli jedno na drugo.
Za kraj je potrebno na isti način kao i u prošlom koraku namazati rub slušalica i rub kapice te ih precizno namjestiti da sjednu jedno na drugo kako se ne bi lagano odvojili. To je to.
Dobru zabavu i još bolji zvuk želim! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.