Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kako na najjednostavniji način iskoristiti stare traperice
... ... ... 
Korak po korak
0
1356
Kako na najjednostavniji način iskoristiti stare traperice
Vjerujem da se u svakom ormaru skriva bar po jedan par starih traperica koje čekaju neko bolje vrijeme, koje, ruku na srce baš i neće doći. Ali eto načina da ponovno nosite svoje omiljene traperice, samo ovaj put ne na nekom koncertu, nego uživajući u svom vrtu. Jeee!! :( Ova me ideja posve oduševila, ne samo što je toliko jednostavna nego i korisna. Ako kao ja gubite škare, lopatice i ostali alat čim krenete raditi, mislim da će vam se onda, ova ideja svidjeti i da ćete i vi izraditi ovakav pojas za alat. Dakle sve što vam je potrebno za izradu ovakvog pojasa jesu stare traperice i škare, može li jednostavnije?! Samo pratite fotke i mislim da će vam sve biti jasno! Love, Ina!
Odrežite nogavice traperica tako da dobijete mini suknju. Nakon toga zarežite vanjske rubove do pojasa, malo zaokružite nogavice i pojas je tu! Sretno s izradom!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.