Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Betonski luster u industrijskom stilu
... ... ... 
Korak po korak
0
2010
Betonski luster u industrijskom stilu
Ovaj betonski luster savršen je u svojoj nesavršenosti, a uz malo truda može biti i glavni ukras vašeg doma.
Boca od 1,5/2l Boca od 0,5l Cement Bušilica Nešto što može koristiti kao tubica (nije bitan materijal) Skalpel Kliješta Grlo i kabel za žarulju
Skalpelom izrežite krajeve dviju boca i tako odredite dužinu lampe. Bušilicom probušite rupe kroz čepove da budu širine tubice koju planirate koristiti. Bitno je da ne budu preširoke jer postoji mogućnost da cement, koji ćemo ulijevati naknadno, procuri između. Razmišljajte i o tome da rupe budu dovoljno široke za kabel koji će morati proći kroz njih. Manju bocu stavite u veću, provucite tubicu kroz oba čepa i spremni ste za betoniranje! :)
U posudi pomiješajte cement s vodom i ciljajte omjer koji će smjesu učiniti kašastom, da ne bude niti pretekuća, niti prekruta. Postavite sve na čašu da vam bude stabilnije. Sve ulijte između dvije boce i pripazite na to da se smjesa ravnomjerno rasporedi. Također provjerite hoće li kabel imati slobodan prolaz kroz cijelu lampu. Ostavite sve da se suši najmanje 24 sata.
Nakon što ste utvrdili da se sve dobro posušilo, uz pomoć skalpela i kliješta oprezno uklonite sve plastične dijelove sa svoje lampe. Nakon što ste to učinili, provedite kabel i grlo kroz nju i postavite na mjesto koje vam se najviše sviđa.
Uživajte u svojoj home-made industrijskoj lampi koja može biti više fora uz još par komada različitih oblika. :)
Komentari
18.10.2016.
WOOOOOOW
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.