Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Programiramo pokrete, ples i glazbu s Markom KOFS-om! (Lekcija 2)
... ... ... 
Korak po korak
0
5363
Programiramo pokrete, ples i glazbu s Markom KOFS-om! (Lekcija 2)
Nakon prošlotjedne lekcije (www.iskonstrukcije.hr/iskonstrukcija/662) u kojoj ste naučili kako otvoriti račun u Scratchu, osnove korištenja i što on sve može, Marko KOFS će vam u novoj lekciji pokazati kako kombinirati blokove u logičke skripte! Tako se likovi, spojeni u jednu skriptu, mogu kretati. Upoznajte i „Šimu“, Markovog pomagača pri učenju programiranju. Pogledajte što je sve potrebno za fenomenalne plesne pokrete! Također, naučit ćete i kako koristiti blok „Ponavljaj“ koji okruži odabrane skripte u jednu neprekidnu petlju. Marko predstavlja nove mogućnosti Scratcha poput glazbe (različih instrumenata i ritmova) ili pozadinske slike. „Šime“ se rasplesao u trgovini. Gdje će vaš lik plesati? ;) ## Ako želite završiti tečaj i primiti diplomu s poklonima, obavezno pošaljite e-mail s imenom i prezimenom roditelja, imenom i prezimenom djeteta, adresom stanovanja i dobi djeteta na programerko@iskon.hr. POVEZNICE: SCRATCH, PROGRAM ZA RAD: https://scratch.mit.edu/ MARKOV KANAL NA YOUTUBE-U: https://www.youtube.com/user/KingsOfFailsShow UDRUGA PROGRAMERKO: http://www.programerko.com/ ISKON INTERNET: https://www.iskon.hr/
Komentari
04.08.2016.
Meni je bila identicna situacija!
03.08.2016.
Ovako je krenulo.."Sine, imaš neki tečaj programiranja s Mark Kofs"...."MAARKO KOFS -di, kako, šta triba"...Ja ostala PAF, a on oduševljen!! Odlična tema!!!
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.