Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
My little pony - tematski rođendan
... ... ... 
Korak po korak
0
2845
My little pony - tematski rođendan
Rođendanska proslava u kući je zahtjevna, ako živite u stanu. Tema je My little pony-jer moja curica obožava konje.
Po dijelovima hamer papira, papira u boji (ono što sam imala u kuću) sam prostom rukom odredila najveću/prvu odgore prugu na dugi i krenila prema dolje. Spajala sam komade papira odstraga selotejpom. Nema baš sve dugine boje (jer sam samo ove boje imala u ponoć u kući :), ali to je ionako dječija duga. Okolo sam zalijepila slike ponija.
E sad-ovo je moja prva torta na filove! Nisam ja za slastičare, al ne odustajem. Torta u duginom bojama. Našla sam neki recept na internetu. Važno je samo da je biskvit svijetle boje, tako da ga možete obojati prehrambenim bojama. Ja sam koristila Dr. Oetker. Naša je promjera cca 20-tak cm. Odvojiti jednake količine smjese u zdjelice, bojati i peći. Trebala je biti obložena tičino/fondant smjesom-ali nije mi uspjelo-pa sam ga samo uspjela staviti na gornji sloj :) Sa strane sam šlag obojala u plavo i debelo ga nanijela (dolje deblje, prema vrhu tanje). Okolo sam poslagala spužvaste slatkiše, a na spoj šlaga i fondanta- kisele trakice/slatkiše koje sam izrezala. Naravno da sam dugu isprintala, sa stražnje strane zalijepila papir (da bude čvršće), a između njih stavila 2 štapića za ražnjiće. Mali oblaci na dugi su od hamer papira. Konjić je igračka😀 Dok ne izmisle 3D printer za kolače, ovako ću ih raditi!
Hamer, ljepilo, slikice ponija i za 20 min kapice gotove! Na pozadinu slike sam zalijepila obični papir, a tek potom na traku za oko glave. Bude čvršće i finije izgleda.
Slikice smo isprintali i zalijepili na čačkalice-kao ukras na cupcake-ima..ali i na hranu za proslavu. Ostale smo polijepili po zidu i dodali trakice.
Kupili smo sprejeve u boji za kosu. Lako se operu, a djecu veseli. Facepainting- bojama za lice (koje koristimo za maškare), olovke za oči u raznim bojama, tuš za oči - crtali smo po rukicama i licu. Na svježu boju sam malo svjetlucavog praha nanijela. Ne treba imati neko umijeće-cvjetići, trakice-sve ih veseli. Stalno su se vraćali po još jednu turu 'tetalaze' (čitaj-tetovaže) i bojanje kose.
Moja je curica bila jaaako sretna, a društvance uzbuđeno, zadovoljno i razigrano. (A buđet spašen)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.