Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Majmunčić od čarapa
... ... ... 
Korak po korak
0
4418
Majmunčić od čarapa
Kada sam ugledala ove preslatke čarape znala sam da će biti idealne za izradu majmunčića! Moram vam priznati da je ovo bio najzabavniji photosession do sada. :D
1. Čarape 2. Bijeli materijal za oči 3. Dva gumba 4. Konac u boji 5. Šivaća mašina 6. Škare
Obje čarape okrenite iznutra prema van. Sljedeći oznake na slici na šivaćoj mašini prvo zašijte crveno označene crte, zatim škarama izrežite dio oko zašivenog dijela.
Izrežite sredinu između šavova dviju noga kao što je prikazano na slici. Okrenite čarapu na pravu stranu i napunite tijelo vatelinom kroz malu rupicu na sredini. Kada ste gotovi s punjenjem rupicu zašijte.
Nakon što ste zašili i izrezali sve dijelove, okrenite ih na pravu stranu i napunite vatelinom do željene debljine. Kada ste napunili dijelove do kraja iglom i koncem zašijte krajeve kako vatelin ne bi ispadao.
Izrežite željene veličinu očiju i označite gdje želite da gumbići idu. Zašijte gumbiće za bijelu tkaninu. Odredite mjesto gdje želite oči zašiti na majmunčića i donji dio zašijte običnim koncem. Gornji dio očiju možete zašiti ukrasnim koncem kao što sam i ja. :)
Zašijte usta sa svih strana ali ostavite malu rupicu kako biste ih napunili vatelinom. Ukrasnim koncem zašijte usta po dužini.
Nakon što ste uši napunili vatelinom i zašili, spojite krajeve i zašijte ih još jednom. Sada možete odrediti gdje ćete ušiti uši na majmunčića.
Rep, ruke i noge zašijte za tijelo!
Prvo odradite jedan photosession kako biste se uvjerili u fotogeničnost majmunčića, a onda igra može početi! :D
Komentari
18.10.2016.
OVA ZADNJA FOTKA JE ZAKON HAHAHA
28.09.2016.
Bravo Nina,no današnja djeca priznaju samo igračke iz Shopingcentara.......nažalost ;.(
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.