Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Cvijet u tegli za majčin dan
... ... ... 
Korak po korak
0
1350
Cvijet u tegli za majčin dan
Odlučile smo svoje majčice iznenaditi poklonima za Majčin dan pa smo se primile posla.Otišle smo u prirodu skupiti kamenčiće i grančice,a kod kuće su nas čekale razne perlice,gumbići,staklenke od lino-lade,vruće ljepilo,tempere,škare,flomasteri i isprintane slike nas i naših mama.
Skupile smo u prirodi kamenčiće i grančice te ih doma pobojale raznim bojama i stavile sušiti
Na staklenke smo vrućim ljepilom ljepile razne perlice,gumbiće i šljokice koje smo našle uokolo po kući te smo ih napunile do vrha sa šarenim kamenčićima i u sredinu stavile obojanu grančicu
Iz kolaža izrezale smo listove cvijeta,a iz a4 latice koje smo bojale raznim flomaserima kako bi naš cvijet bio što šareniji :)
Našle smo slike svojih mama i izradile ih te izrezale u krug da nam posluže kao sredina na našim cvijetovima i sve to smo zalijepile i voila! Dobile prekrasno cvijeće u tegli za naše mamice :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.