Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Plišanac šišmiš
... ... ... 
Korak po korak
0
1766
Plišanac šišmiš
Plišana igračka veseli šišmiš :) možete mu po želi dodati oštre zube za dečke ili mašnicu ako je za curicu! Igračke sam prvo počela raditi za svoje klince, pa za prijatelje, a sad ih i prodajem na svojoj facebook stranici ;) Uživajte u izradi!!!
-Papir i olovka za nacrtati kroj -Poliestersko punilo za jastuke (mogu poslužiti i komadići tkanine ili spužve) -Crni pamučni pliš -Rozi pliš za oči -Škare, konac -2 gumba za oči
Nacrtati i izrezati kroj za plišanca. Kroj staviti na tkaninu i izrezati. Trebate imati dva sloja tkanine za glavu i 4 sloja za dva krila u crnom plišu, te dva oka izrezana iz rozog pliša.
S pribadačama pozicionirate roze oči na glavu i prošijete gustim cikcak bodom. S istim bodom sašijete i usta malo ispod očiju. Rukom sašijete dva crna gumba za oči.
Spojite dva sloja krila licem na lice, te spojite svuda okolo, ostavljajući rupu za preokretanje na mjestu gdje se krilo spaja s tijelom. Preokrenite krilo na pravu stranu tkanine te prošivajte oko krila i po sredini. Ponovite sve za drugo krilo.
Položite krila preko lica šišmiša. Na krila stavite stržnji dio tkanine šišmiša i učvrstite pribadačama. Prošivajte okolo ostavljajući rupu za preokretanje na donjem dijelu šišmiša. Preokrenite plišanca na pravu stranu, napunite poliesterskim punilom za jastuke i rukom sašite rupu na šišmišu. Plišanac je gotov!!!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.