Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Mini kuhinja za djecu
... ... ... 
Korak po korak
0
1999
Mini kuhinja za djecu
Drvene kuhinje za djecu su često jako skupe. Evo jedne jeftinije alternative.
-BEKVÄM Prenosiva stepenica (IKEA) -OBSERVATÖR Viseća košara (IKEA) -jos jedna manja viseća košara za "pećnicu" -4 ručkice -razni vijci i kukice -komadić platna -boja za beton -samoljepljive kukice za vješanje pribora
Prvo obojite gazišta stepenice. Mi smo koristili boju za beton jer funkcionira jednako kao boja za školsku ploču, a puno je jeftinija. Kada klincima dosadi kuhinja jednostavno vlažnom krpicom obrišete kola za kuhanje.
Zatim montirajte košare. Donja (veća) košara je kupljena u IKEA-i, a gornju (manju) možete pronaći u raznim supermarketima. Potom naprijed pričvrstite ručkice na koje možete permanentnim markerom nacrtati i brojke. Sa strane nalijepite kukice na koje možete objesiti razni kuhinjski pribor, krpice i spužvice. Ako ste vješti u šivanju sašijte i malu zavjesicu koju ćete pričvrstiti ispred donje košare. Sretno kuhanje!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.