Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Clutch s resicama
... ... ... 
Korak po korak
0
2070
Clutch s resicama
Prije par godina sam kod mame u ormaru našla komad prave kože i duuuugo sam smišljala i razmišljala što napraviti od toga... Volim resice, a nemam ni jednu torbu s resicama u ormaru pa sam odlučila napraviti si jednu! :)
1. Koža 2. Kliješta za bušenje rupa 3. Kožne trake 4. Škare 5. Krojački metar
Veličinu birate ovisno o tome koliko veliku torbicu želite. Moje dimenzije su bile 30cm x 42cm. Isto tako torbu možete napraviti s vanjske ili unutarnje strane. Ja sam se odlučila za unutarnju kako bih imala clutch od brušene kože.
Preklopite izrezani komad kože i kliještima za bušenje rupa napravite rupe u razmaku od par milimetara. Sa svake strane sam izbušila 30 rupa.
Resice sam izrezala na 50 cm i preklopila ih. Dužina resica koje vidite na završnim slikama je 25 cm. Znači, resicu preklopite i tako preklopljenu provučete kroz donju i gornju rupu. Završni dio resice provučete kroz omču i učvrstite. Ponovite taj postupak sa svim resicama i rupama.
Torbicu preklopite na vrhu i spremna je za nošenje! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.