Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Smartphone hologram
... ... ... 
Korak po korak
1
1670
Smartphone hologram
Negdje na netu naletio sam na video koji prikazuje smartphone hologram. Probao sam ga izraditi sam i nisam se razočarao. Iznenadila me činjenica koliko malo je protrebno za nešto toliko fora. :)
- smartphone - skalpel - 2x kutija za cd - ljepilo/selotejp - ravnalo
Kako biste lakše izrezali potrebne plastične površine, savjetujem vam da isprintate šablonu i zalijepite je na svaku kutiju. Možete je pronaći među slikama s pripadajućim omjerima. Oprezno, uz pomoć ravnala izrežite komade plastike prema isprintanim nacrtima. Rezanje će biti najpreciznije ako malo zarežete s jedne strane pa onda i s druge prije no što odlomite stranicu.
Oko ljepljenja imam par savjeta. Ukoliko želite dugotrajnije rješenje, utoliko definitivno trebate koristiti vruće ljepilo. Stranice plastike čvršće će se držati jedna za drugu. Opcija selotejpa je puno praktičnija, brža i ugodnija oku, no cijela se konstrukcija lakše raspadne.
U YouTube upišite ''smartphone hologram video'' ili nešto slično pa izaberite video koji vam se sviđa. Svoju konstrukciju smjestite na sredinu ekrana i uživajte u svojoj futurističkoj kreaciji. :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.