Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Bojanje i uređenje starog nocnog ormarica za plinsku bocu
... ... ... 
Korak po korak
0
2557
Bojanje i uređenje starog nocnog ormarica za plinsku bocu
Bojanje i preuređenje starog namjestaja uvijek je veselje i izazov. Odbaceni stari nocni ormaric, dobio je novu namjenu, skriva ruznu plinsku bocu na mom balkonu. Zato, uvijek razmislite kad odbacujete stari namjestaj, mozete ga prenamjeniti, obojati i pruziti mu jos jednu sansu.
Izbrusite cijelu povrsinu ormarica, vlaznom krpom izbrisite da bude cist i kad se osusi obojajte ga temeljnom akrilnom bojom za drvo.
Obojajte ormaric sa bijelom i pastelno plavom akrilnom bojom za drvo dva puta, između pustite da se osusi.
Bocne stranice ormarica, dekorirala sam sablonom sa pastelno plavom bojom koju sam koristila ne prednjim vratima i ladici. Na sredini vrata, sa salvete gornji sloj ( salveta je troslojna ) iscupkala sam motiv ruze i pomocu dekupaz ljepila aplicirala na vrata.
Na kraju sam cijeli ormaric presla sa bezbojnim akrilnim lakom za drvo, da ga jos dodatno zastitim, jer ce stajati na balkonu i skrivati ruznu plinsku bocu. Stavila sam nove porculanske ruckice. Nadam se, da ako i vi imate slican stari komad namjestaja, da cete se odluciti da ga obojate, uredite i pruzite mu jos jednu sansu. Do iduceg projekta uradi sam, puno pozdrava iz Rijeke, Biljana
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.