Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Bojanje i uređenje starog nocnog ormarica za plinsku bocu
... ... ... 
Korak po korak
0
1881
Bojanje i uređenje starog nocnog ormarica za plinsku bocu
Bojanje i preuređenje starog namjestaja uvijek je veselje i izazov. Odbaceni stari nocni ormaric, dobio je novu namjenu, skriva ruznu plinsku bocu na mom balkonu. Zato, uvijek razmislite kad odbacujete stari namjestaj, mozete ga prenamjeniti, obojati i pruziti mu jos jednu sansu.
Izbrusite cijelu povrsinu ormarica, vlaznom krpom izbrisite da bude cist i kad se osusi obojajte ga temeljnom akrilnom bojom za drvo.
Obojajte ormaric sa bijelom i pastelno plavom akrilnom bojom za drvo dva puta, između pustite da se osusi.
Bocne stranice ormarica, dekorirala sam sablonom sa pastelno plavom bojom koju sam koristila ne prednjim vratima i ladici. Na sredini vrata, sa salvete gornji sloj ( salveta je troslojna ) iscupkala sam motiv ruze i pomocu dekupaz ljepila aplicirala na vrata.
Na kraju sam cijeli ormaric presla sa bezbojnim akrilnim lakom za drvo, da ga jos dodatno zastitim, jer ce stajati na balkonu i skrivati ruznu plinsku bocu. Stavila sam nove porculanske ruckice. Nadam se, da ako i vi imate slican stari komad namjestaja, da cete se odluciti da ga obojate, uredite i pruzite mu jos jednu sansu. Do iduceg projekta uradi sam, puno pozdrava iz Rijeke, Biljana
Komentari
Još nema komentara