Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Kuća za igru sestre i brata
... ... ... 
Korak po korak
0
927
Kuća za igru sestre i brata
Kućica za igru sestre i brata. Napravljena od OSB ploča,otpadnih komada drva i kupovnih sitnih djelova za kuću (krevet,kuhinja...). Kućica je napravljena sa idejom da jedna strana bude kuća za lutkice a druga strana sa garažom i radionom. Drago mi je reći da su se moj sin a i kćer često mjenjali za strane, ali i zajedno igrali na obje.
Nažalost nemam fotografije postupka,ali vjerujem da se iz prilozenog vidi kako napraviti. Prvo sam izrezala bazu na koju sam ljepila zidove. Pametno je prvo izmjeriti mjesto gdje će Kuća stajati. Dalje izrezujete zidove koje ljepite pištoljem,alo zelite kuću na kat potrebna vam je još jedna ploca. Ali nju prije nego ju zaljepite izrezite otvore za stepenice. Za krov su vam potrebne dvije manje ploče, neka NE natkriju cijelu površinu kuće zbog lakšeg igranja. Dalje je na redu vaša mašta da je uredite u skladu sa željom vaših malih majstora. Pozdrav
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.