Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Stalak za laptop
... ... ... 
Korak po korak
0
30774
Stalak za laptop
Da, laptop svojim imenom govori da biste ga trebali držati u krilu, ali tako postoji mogućnost da začepite sve ulaze zraka, a vjerovatno ih i napunite prašinom i dlakama. Zašto ne biste u kućnoj radinosti napravili ovaj superfora, a istovremeno udoban stalak za laptop, kojim možete spriječiti pregrijavanje?!
1. Prostirka (spužva za jastuke) 2. Pištolj za vruće ljepilo 3. Drveni pladanj (Offertissima) 4. Materijal po izboru 5. Ravnalo 6. Šperploča 7. Ubodna/ručna pila Opcionalno: lemilica za drvo, lak u boji za drvo i kist, slika/tanjurić
Na donjoj strani drvenog pladnja možete nacrtati motiv i urezati ga lemilicom za drvo. *ideja: isprintajte sliku, zalijepite decoupage tehnikom i prelakirajte lakom u boji. Ostavite sa strane da se osuši
Označite 2,5 cm manje od dimenzija drvenog pladnja sa svake strane, a ako koristite tanju spužvu (5-8 mm), izrežite barem pet komada i zalijepite ih vrućim ljepilom da nadoknadite debljinu. Ako koristite deblju spužvu, ovaj korak preskočite.
Izrežite šperploču pilom iste dimenzije kao spužvu. Možete koristiti i skalpel, ali tada cijeli postupak traje puno duže. Zalijepite izrezanu šperploču na "sendvič" od spužvi.
Iskrojite tkaninu malo širu od spužvi + šperploča sendviča, pa je zamotajte i zalijepite poput poklona. :)
Vrućim ljepilom spojite "poklon sendvič" na donju stranu osušenog drvenog pladnja. Vaš stalak je gotov, uživajte u njegovoj praktičnosti! :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.