Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Proljeće u stanu
... ... ... 
Korak po korak
0
1318
Proljeće u stanu
Pošto je moja zelena oaza trenutno veliko gradilište i uz najbolju volju ne mogu pronaći ni jedan kutak na kojem nisu tragovi piljevine, cementa..., malo ću vas prevariti i kao iskonstrukciju prijaviti svoj uskrsni projekt. Bitno je sudjelovati zar ne? :) Obožavam rustične natpise, pa su ove kokice i zeko nastali kao neostvarena božićna želja. Željela sam ove godine što prirodniji aranžman a ova stara daska čekala je samo to ili možda ne, kad ju je muž porezao raspala se na sto dijelova tako da je bilo dosta lijepljenja, al će zato drvena kutijica, u koju se na kraju ipak pretvorila, služiti još mnogo čemu. Na kutijicu sam lijepila ukrase napravljene od tijesta sode bikarbone i gustina, napunila pšenicom, jednostavnije aranžiranje ne može biti. Ako vam fali zelenila, uvijek možete kao ja posaditi pšenicu, u nju staviti po koji cvijetić i tako unjeti malo proljeća u svoj dom! Ma tko kaže da se pšenica samo sije za Božić, kod mene raste cijelu godinu!!  Evo mog proljeća u stanu, nadam se da ćete pronaći i koju ideju za sebe! Lijep pozdrav, Ina!
Staru drvenu dasku smo ispilili i ljepilom za drvo napravili kutiju. Na kutijicu sam lijepila ukrase napravljene od tijesta sode bikarbone i gustina, napunila pšenicom.
Na jutenu vreću sam pomoću šablone iscrtala, zeku i koku, i takvu sliku stavila u stari okvir. Isto sam radila i na dašćici samo sam nju prethodno bojala smeđom bojom, pa kasnije bijelom i malo brusnim papirom pohabala rubove.
Na običnu staklenku namotala sam malo špage i zavezala trakicu čipke, na koju sam lijepila ukrasnu ptičicu napravljenu od sode i gustina. U staklenku sam posijala pšenicu.
Ovo je inače fotka s mog vjenčanja. U velike tegle koje sam bojala bijelom bojom, posijala sam pšenicu i u nju pikala male margaretice. Sve sam vezala satenskom trakom u mašnu.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.