Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Ziva slika
... ... ... 
Korak po korak
0
6056
Ziva slika
U svojem prilogu pokazati cu vam kako da unesete dasak prirode u svoj dom na inovativan i zabavan nacin.Pokazati cu vam kako da napravite zivu sliku od sukulentnih biljaka te tako obogatite svoj interijer i ozivite zidove na kojima ce vam svaki gost pozavidjeti!
u drvenu kutiju usipajte zemlju do vrha.Moram naglasiti da je za sukulentne biljke najbolja zemlja ona za kaktuse
Postavite mrezu preko kutije sa zemljom te sa pribadacama ucvrstie mrezu po rubovima kutije. Kada ste gotovi odrezite visak mrezice
dodajte jos zemlje na mrezicu pa sa dlanom lagano pritisnite i popunite ostale rupice sa zemljom
Odvojite sukulente od maticne biljke jedan po jedan te sa njih uklonite visak zemlje i korjenje tako da vam ostane samo jedan glavni korjen koji bi trebao biti duzine barem jedan centimetar
Sa kistom ili cvrstim stapicem napravite rupicu u mrezi gdje ce te poloziti svoje biljke. I sada sve sto vam preostaje je da pustite masti na volju.
Sukulenti su vrlo otporne biljke i kod nas postaju sve popularnije.Ne morate biti zelene ruke da bi sa njima uspjeli Potrebno im je puno svijetla i umjereno zaljevanje.Naime sukulenti pohranjuju vodu u svoje mesnate listove te tako odoljevaju i najvecim susama.Zivu sliku potrebno je spricati sa vodom barem jednom tjedno i uspjeh vam je zagarantiran!
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.