Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
grb u veeelikoj veličini
... ... ... 
Korak po korak
0
3530
grb u veeelikoj veličini
Kako jednostavno brzo lako na zidu nacrtati grb omiljenog kluba u velikoj dimenziji. Metar puta metar, npr.
Najsigurniji način da se crtež prenese u točnim omjerima jest da se prvo isprinta u željenoj veličini. Ukoliko baš, eto, ne posjedujete tiskaru ili barem jedan printer za jumbo plakate, dobro će doći i običan mali printer i običan mali A4 format, no u tom slučaju, morate željeni crtež isprintati u komadima. Kako nagovoriti printer da printa komade? Pitajte gugleta, taj sve zna, ali obavezno mu recite kojim se printerom koristite, uštedit ćete muke i sebi i njemu. Nakon toga, selotejpom spojite A4 papire i dobit ćete print u traženoj večini. Spojenu plahtu zalijepite na prozor, tako da isprintani dio gleda šta ima na ulici, a vi, za to vrijeme, s masnom olovkom precrtajte šablonu na zadnjoj strani papira.
Odredite mjesto na zidu na kojem želite narednih godina gledati crtež i krep papirom nalijepite isprint, tako da onaj isprintani dio gleda ravno u vas, i onda s masnom olovkom crtajte preko isprinta. Tim činom ustvari prebacujete ono što ste nacrtali na stražnjoj strani papira ravno na zid. Kao nekom vrstom indigo papira. Kada ste sigurni da ste prešli preko svih isprintanih dijelova, uklonite papir. Na zidu sada imate decentne naznake crteža.
Pripremite boje, (akrilne su dobre ako želite dugotrajnost, tu i tamo ponekad oprati zid, a da pritom ne skinete boju) uzmite tanki kistić, uzmite nešto za smirenje, i onda, laganim pokretima a čvrstom rukom, počnite ocrtavati konture. Jednom kada nacrtate konture, onda ih opušteno ispunite bojom, kao onomad jednom kada ste ispunjavali dječje slikovnice. I eto... :)
Komentari
28.04.2016.
Ako netko želi raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
16.04.2016.
Bijeli zid mi je stvarao probleme, pa sam ga odlučio pošarati olovkom... [img]http://s24.postimg.org/im4rinaj9/01_resize.jpg[/img] [img]http://s27.postimg.org/cy9rls47n/02_resize.jpg[/img] Dodao malo bojica... akrilnih... [img]http://s29.postimg.org/6j47uuktz/04_resize.jpg[/img] malo, po malo... [img]http://s16.postimg.org/elmgg94h1/08_resize.jpg[/img] malo, po malo... maljao sam kistom... malo se umorio, pa sam sjeo... [img]http://s11.postimg.org/6awtsztlf/11_resize.jpg[/img] pa se opet ustao... [img]http://s29.postimg.org/767py473r/15_resize.jpg[/img] i završio... [img]http://s22.postimg.org/eohwp1pkh/19_resize.jpg[/img] Sad više nemam bijeli zid! 8) [img]http://s13.postimg.org/me2552gtz/20150522_215434.jpg[/img]
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.