Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Bočna lampa
... ... ... 
Korak po korak
0
1923
Bočna lampa
Kupe kanalice dobile su još jednu ulogu! ;)
Kad smo opremali naš stan, nisam mogla naći bočnu lampu (za iznad kauča) koja mi se sviđa. Dugo sam tražila dok mi na pamet nije pala ideja da ju sama napravim. Kod kuće sam imala kupe za krov koje su nam ostale još od kad smo postavljali krov, pa sam još jednom potvrdila da ništa netreba bacati! :) Pošto mi je za svijetlo trebala samo jedna, ipak sam se zbog sveukupnog vizualnog dojma odlučila na tri kupe. Središnju sam ostavila u prirodnoj veličini, dok sam druge dvije prepilila brusilicom za kamen na željenu dužinu.
Sljedeći korak je bušenje rupa za šarafljenje na zid. Rupe sam bušila sa bočne strane, polako i pažljivo jer vrlo lako može doći do oštećenja.
kupe sam bojala bojama za zid. Koristila sam Jub boje. prve dvije kupe sam obojila u bijelo, a treću u svijetlo pastelno plavo. Najprije sam jedanput obojala, pa sa boja sušila 24 h , pa sam onda obojila još jednom.
Sve tri kupe zajedno pričaju jednu priču koja je jako proljetna i samim time i prigodna : Na prvoj kupi nacrtala sam krletku kojoj su vrata otvorena, druga kupa prikazuje tu ptičicu koja je puštena iz krletke i koja slijeće na granu, a treća kupa prikazuje kako je grana stabla od sreće procvijetala. Time je zaokružena moja priča u kojoj svi imaju sretan kraj; i ptičica koja je slobodna, grana voćke koja je procvijetana i ja koja imam lampu! ;) <3 crtala sam Jub bojama za zid i drvenim bojicama.
Lampu ( i njezine pomoćnice), pričvrstili smo na zid iznad kauča, pomoću bušilice za zid i šarafa sa tiplama. Na kraju sam još te šarafe malo ofarbala da se ne ističu. I evo je, moja lampa od milion dolara! <3
Komentari
29.04.2016.
Predobro!!!! :)
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.