Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Preobrazba dnevnog boravka
... ... ... 
Korak po korak
0
2183
Preobrazba dnevnog boravka
Odlučili smo osvježiti dnevni boravak žbukanjem i krečenjem zidova, postavljanjem mramorina na jedan zid te zamjenom namještaja.
Najprije smo ožbukali sve zidove finom žbukom, zatim obojali u bijelo. Bilo je potrebno prijeći barem 3 puta da se ne vidi sivilo žbuke.
Ipak je trebalo 4 puta obojati zidove da bi bilo baš bijelo.
U trgovini smo izabrali smeđu boju mramorina, koju miješaju na licu mjesta. Jedna kantica od 1 kg stoji oko 50-ak kn.
Zid na koji se stavlja mramorin treba biti savršeno gladak pa ga treba prethodno izgletati. Zatim se nanosi, u mnogo mnogo poteza, mramorin te tako dobije strukturu mramora.
Nakon što je mramorin nanešen na zid, potrebno ga je namazati posebnom emulzijom i ispolirati da dobije staklen mramorni izgled.
Vrlo kvalitetan namještaj od punog drveta retro izgleda smo kupili vrlo povoljno u tvrtki Brestovac u stečaju. Namještaj na fotografiji stoji oko 1500 kn.
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.