Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Roštilj za djecu
... ... ... 
Korak po korak
0
1345
Roštilj za djecu
Svom klincu odlučila sam napraviti roštilj za igru. Pogledajte kako je ispalo. :)
Plastična posuda, bušilica, drveni štapovi, pila, odvijač, šarafi, brus papir i ljepilo za drvo
Najtanje štapiće izrežite u različitim veličinama kao i na slici pa ih nalijepite na dvije malo deblje letvice. Ostavite da se suši.
Probušite tri rupe na dnu posude. Najprecizniji ćete biti ako isprintate malu sliku jednakostraničnog trokuta i probušite rupe u njegovim vrhovima. Uz pomoć odvijača, šarafe provedite kroz rupice.
Vrh na svakoj nozi odrežite pod blagim kutem i bušilicom u sredini probušite rupu za šaraf. Također označite mjesta gdje ćete umetnuti prečkice za spajanje nogara pa bušilicom napravite utore za njih. Odvijačem spojite sve tri noge s posudom pa ih sve skupa povežite prečkicama i ljepilom. Na zdjelu stavite rešetku koja se do sada sigurno osušila i to bi trebalo biti to. :)
Neka roštiljanje krene... :)
Komentari
Još nema komentara
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.