Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Believe
... ... ... 
Korak po korak
0
1671
Believe
Ostvario nam se san i naponon smo, s puno muke, truda i odricanja, kupili naš prvi stan. Kad smo pogledali stan, prvo smo odlučili ma samo ćemo popraviti parket i super.. a onda je krenulo jedno po jedno i došli smo do toga da smo i instalacije čupali i radili sve nanovo. Ovo je slika zida na koji smo odlučili realizirati regal koji smo sami crtali. Kemiske je bilo po svuda dok napokon nismo došli do našeg savršenstva.
Bauhaus, Baumax, md. profil.. postala je naša svakodnevica. Potrebno je bilo nabaviti sav materijal za knauf regal. Profile, knauf ploče, šarafe, rasvjeta, periva boja, žuta i smeđa boja i puno puno volje... I onda je krenulo...
Naš regal je poprimao oblik kakav smo nacrtali... Stolar je ostao pred kraj jer sam htjela da mi stavi drvenu dasku cijelom dužinom ali bilo je nemoguće pronaći toliku dasku (3,5m) pa smo se dosjetili ideje da stavi kuhinjsku ploču kao ukrasnu plohu. Doduše i ona je bila rezana ali taj rez je gotovo oku nevidljiv. Vratašca su izrađena od ivera visokog sjaja koja se otvaraju na potisak. U 8om mjesecu trudnoće i trbušine do zuba, verala sam se i 3 dana potrošila na farbanje regala. Možda se na slici ne vidi ali nijanse su drukčije u svakom redu regala. Od tamnijeg prema svijetlijem.
Tegle sam pronašla bačene i blatne u jednom dvorištu i uz malo truda postale su ukras na mom regalu. Ljiljani su mi najdraže cvijeće pa je bilo logično da će negdje morati pronaći svoj kut. A zadnja slika je slika šaltera te naljepnicom za zid koja se tako savršeno tu uklopila da sam baš bila ponosna na svoju ideju :)
uh kad se sjetim koliko dugo smo tražili savršenu kutnu... dok napokon emmezeta nije izbacila ovu liniju. I danas nakon skoro 2 godine, smo prezadovoljni s njom
Ova slika je naše prvo paljenje svijetla.. Slova Believe su tu s razlogom. U međuvremenu smo postali roditelji jednog malo čovječuljka... sve je rađeno s puno ljubavi, vjerovali smo u naš trud i svo odricanje. Vjerovali smo u to da ćemo naći naš savršen stan i da ćemo ga urediti po našem guštu.. Vjerovali smo u našu trudnoću i našeg sina... I uvijek ćemo govoriti da uz vjeru se sve može. Zato ljudi samo vjerujte i uspjet ćete.
Komentari
31.03.2016.
Bravo! :)
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.