Pretraživanje Nova Iskonstrukcija
Klupa za odmor
... ... ... 
Korak po korak
0
2305
Klupa za odmor
Zahvaljujući mom dragom i najboljem susjedu kojem je nakon postavljanja stepenica ostala ova drvena ambalaža u obliku kutije, nastala je ova klupica. Prva namjena drvene ambalaže bila je odlaganje na krupni otpad. Beskrajno sam mu zahvalan što je između odlagališta i mene odlučio u moju korist. Imao sam doista jaku konkurenciju!
Osim gore spomenute drvene kutije, za izradu ove klupe koristio sam daske od paleta, razne letve i male daske, dijelove stare zidne vješalice za odjeću, te "šperploču". Od pribora za rad potrebna mi je bila ubodna pila, čekić, kutno ravnalo, metar za mjerenje, bušilica, vijci za drvo raznih veličina, ljepilo za drvo, boja na bazi vode, te kistovi i valjci za bojenje.
Unutarnji dio drvene kutije pojačao sam letvama od paleta, a poklopac klupe izradio sam od "šperploče" i preostalih dijelova palete. Dijelove stare vješalice u obliku rešetaka koristio sam za izradu naslona za leđa i ruke. Pomoći dvije pravokutne letve izradio sam podne nosače klupe kojima sam podigao klupu. Na podne nosače klupe učvrstio sam male drvene daske prethodno oblikovane ubodnom pilom kako bi klupica dobila rustikalni "šarm". Klupa je dodatno ukrašena drvenim kuglicama i ručno rađenim ukrasima u obiku cvijeta, Unutrašnjost klupe namijenjena je za spremanje stvari poput jastuka za sjedenje i sl.
Komentari
28.04.2016.
Ako netko želi raditi u mrežnom marketingu preko interneta iz kuće, može se informirati više na link https://www.smore.com/5d4ec
Iskonstrukcije.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskonstrukcije.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.